Хотелски комплекс Златна Ореша - Жеравна

Комплекс Златна Ореша

В самия център на Жеравна се намира обновеният комплекс Златна Ореша. Той разполага с 5 къщи – Манчовата, поп Стефановата, къщата на Мария Бонева, Гочковата и къщата на баба Калина, всяка от тях със своя собствена история и обаяние. Към тях напълно реновирани са Старата фурна и Черковното кафене. Всички къщи са с в предвъзрожденски архитектурен стил – паметници на културата – завършен архитектурен образ с неповторима художествена форма от камък и дъбов материал.

Комплексът разполага с общо 17 стаи за гости – 7 единични, 9 двойни (4 от които с възможност за 1 допълнително легло), 5 тройни и 2 апартамента с 3 легла. Всяка стая е удобно и комфортно оборудвана с нови мебели, телевизор със сателитни канали, мини бар и самостоятелен санитарен възел. Запазени са типичните за времето менсофи и вътрешни дървени колони с дърворезба, носещи неповторима автентична атмосфера и дух.

Дворът на комплекса е цветна градина, предлагащ на гостите спокойствието и уюта на дома. Има барбекю и малък паркинг. На разположение на гостите са още две напълно оборудвани механи с капацитет 10-15 човека. Във всяка механа има барбекю и оборудван кухненски ъгъл.

Кафенето е с бар, камина и оборудвана кухня с прилежащи обслужващи помещения (миялно и склад) и общ капацитет 30 места.

Какво предлагаме?

  • Пет отделни къщи, със своя собствена история и обаяние.
  • Напълно реновирани са Старата фурна и Черковното кафене.
  • Двор - цветна градина.

©2018 Комплекс Златна Ореша.

Уебдизайн от Desart Studio

Посетете другите наши обекти

Hotel Victoria, Sunny Beach

Хотел Гранд Виктория
Слънчев бряг

Вила Азура, Несебър

Вила Азура
Несебър